Ulaznice za 2. pretkolo Lige prvaka Dinamo – Omonoia

Ulaznice za 2. pretkolo Lige prvaka Dinamo – Omonoia

GNK Dinamo donio je odluku da će na utakmici 2. pretkola Lige prvaka Dinamo – Omonoia20. srpnja s početkom u 20 sati na stadionu Maksimir, omogućiti dolazak navijačima na stadion uz poštivanje svih navedenih mjera i uvjeta, što znači uz obavezno posjedovanje EU digitalne COVID potvrde, priopćili su iz GNK Dinamo.

EU digitalnu COVID potvrdu svaki navijač obavezan je predočiti prilikom kupovine ulaznice jer je to uvjet za kupovinu, dok je istu potvrdu obavezno imati (u tiskanom ili digitalnom obliku) prilikom ulaska na stadion Maksimir te za vrijeme utakmice zbog mogućeg nadzora nadležnih institucija. Procedura se odnosi na svaku pojedinačnu utakmicu GNK Dinamo.

Sukladno Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja koju je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske 18. lipnja 2021. godine, sportska natjecanja i treninzi mogu se održavati samo bez gledatelja.

IZNIMNO se, prema članku 5. iste Odluke, sportska natjecanja mogu održati uz prisustvo više od 100 gledatelja jedino uz uvjet da svaka osoba prisutna na stadionu (svaki gledatelj, tehničko i organizacijsko osoblje) posjeduje EU digitalnu COVID potvrdu.

ODLUKA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE REPUBLIKE HRVATSKE

Cijene ulaznica za utakmicu Dinamo – Omonoia

Tribina sjever dolje 80kn
Tribina sjever gore 80kn
Tribina zapad gore 100kn
Tribina zapad dolje 120kn

POPUST ZA ČLANOVE

Članovi GNK Dinamo uz predočenje važeće članske iskaznice na Ticket pointu mogu kupiti ulaznicu za utakmicu uz 20 kuna popusta. Jedna članska iskaznica vrijedi za popust na jednu ulaznicu. Podaci na članskoj iskaznici istovjetni su podacima na ulaznici.

DJECA STAROSTI DO 12 GODINA

Djeca do 12 godina starosti u pratnji roditelja ili skrbnika mogu iskoristiti pravo na besplatnu ulaznicu za domaće utakmice GNK Dinamo koje su otvorene za gledatelje. Ulaznica se preuzima na Ticket pointu. Preduvjet je da roditelj ili skrbnik posjeduju važeću EU digitalnu COVID potvrdu te dokument kojim dokazuju dob djeteta.

VAŽNO!

Jedna osoba može kupiti najviše pet ulaznica uz predočenje EU digitalne COVID potvrde za svaku pojedinačnu osobu za koju kupuje ulaznicu. Podaci na ulaznici i podaci na EU digitalnoj COVID potvrdi moraju biti istovjetni.

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica, za dijete rodni list ili putovnica) i EU digitalne COVID potvrde, a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Za kupovinu ulaznice osoba treba sa sobom imati:
– važeći osobni dokument
– EU digitalnu COVID potvrdu

Radno vrijeme Ticket pointa (stadion Maksimir)

Ponedjeljak 19.7. od 11 do 19 sati
Utorak 20.7. od 11 do 20:45 sati

Zbog specifičnosti uvjeta prodaje, ulaznice nisu dostupne u online prodaji.

Pozivamo navijače da što prije kupe svoje ulaznice kako bi izbjegli moguće gužve na Ticket pointu, posebno nesporedno prije početka utakmice.

ANTIGENSKO TESTIRANJE ZA NAVIJAČE KOD STADIONA

Kako bismo olakšali i ubrzali proceduru i mjere propisane od strane nadležnih institucija koje su uvjet da bi navijači mogli kupiti ulaznice i prisustvovati utakmicama Dinama na stadionu Maksimir, klub je u suradnji s poliklinikom Life osigurao punkt za brzo antigensko testiranje kod stadiona Maksimir ispod zapadne tribine. Također, klub je za navijače osigurao testiranje po povlaštenoj cijeni od 99 kuna.

Navijači na ovom punktu mogu odraditi antigenski test i u roku nekoliko minuta dobiti ispisanu EU digitalnu COVID potvrdu s kojom zatim mogu kupiti ulaznicu za utakmicu.

Radno vrijeme punkta za antigensko testiranje kod stadiona Maksimir

Ponedjeljak, 19.7. od 11 do 19 sati

Utorak, 20.7. od 11 do 20:45 sati

Pozivamo navijače da, ukoliko nemaju EU digitalnu COVID potvrdu koja će vrijediti na dan utakmice, dođu što ranije na punkt obaviti testiranje te ih ujedno molimo za strpljenje u slučaju određenog vremena čekanja na izdavanje COVID potvrde zbog složenosti digitalnog zdravstvenog sustava.

OSOBE S INVALIDITETOM

Na linku u nastavku možete pronaći informacije o ulaznicama za osobe u invalidskim kolicima.

https://gnkdinamo.hr/hr/Novosti/Clanak//dinamo—omonia-ulaznice-za-osobe-u-invalidskim-kolicima

OTVARANJE STADIONA

Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice Dinamo – Omonoia otvoreni od 18:00 sati.

Na ulazima na stadion Maksimir bit će organizirana kontrola tri dokumenta koji su uvjet za ulazak:

1. Važeći osobni dokument

2. EU digitalna COVID potvrda

3. Personalizirana ulaznica

Podaci na sva tri dokumenta trebaju biti istovjetni, u protivnom neće biti moguće ući na stadion.

Svaki navijač obavezan je sa sobom imati sva tri dokumenta za vrijeme boravka unutar stadiona te je obavezan predočiti iste nadležnim tijelima u slučaju kontrole.

Ulazak na stadion bez jednog ili više navedenih dokumenata neće biti dozvoljen.

SLUŽBENI KANALI PRODAJE

GNK Dinamo ovim putem ističe da je za utakmicu Dinamo – Omonoia jedino ovlašteno prodajno mjesto Ticket point kod stadiona Maksimir.

GNK Dinamo ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači putem drugih kanala kupuju ulaznice na vlastitu odgovornost.

EU digitalna COVID potvrda

Osobe koje zadovoljavaju uvjete za izdavanje potvrde, EU digitalnu COVID potvrdu mogu zatražiti putem sustava e-Građani ili u poslovnicama HZZO-a.

https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/

Izdavanje potvrde mogu zatražiti: cijepljena osoba, osoba koja je preboljela Covid-19 unutar 180 dana te osoba koja ima negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testa.

UPITI

Navijači mogu upite na temu procedure ulaska na stadion poslati na e-mail adresu:

sigurnost@gnkdinamo.hr

Tekst: GNK Dinamo/ZNA

Foto: Mario ĆUŽIĆ

CATEGORIES
Share This