Brojne sportske zvijezde i rekreativci otvorili suvremeni Biotrening centar zdravlja

Brojne sportske zvijezde i rekreativci otvorili suvremeni Biotrening centar zdravlja

Najsuvremeniji centar zdravlja i tjelesne forme Biotrening otvoren je za sve građane u Zagrebu. Velik interes za prvi ovakav centar u ovom dijelu Europe vladao je već prvog dana. Brojni vrhunski sportaši ali i rekreativci s velikim su zanimanjem istraživali nove sadržaje, ali i Polikliniku koja po prvi puta na jednom mjestu okuplja vodeće hrvatske stručnjake iz područja kineziologije, psihologije, fizioterapije i nutricionizma.

Centar je otvorio bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Olić u društvu partnera, profesora Kineziološkog fakulteta iz Zagreba i vodećih hrvatskih stručnjaka Igora Jukića, Ivana Krakana i Luke Milanovića. Na otvorenje nije iz Kine zbog utakmice stigao partner Nikica Jelavić. No, podrške nije nedostajalo. Među prvima, centar je pohvalio izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, kao i bivši igrač Joe Šimunić. Najnovije sprave iz svijeta fitnessa isprobali su igrači Dinama Borna Sosa, Hilal Soudani, Nikola Moro, Filip Benković, Petar Stojanović i Dominik Livaković. Sportske legende Damir Škaro i Gordan Giriček te rukometaši PPD Zagreb predvođeni Igorom Vorijem sa zanimanjem su posjetili dio centra posvećen biciklizmu. Centrom su oduševljeni i Renata Sopek, Ana Kuhanec, dekan Kineziološkog fakulteta iz Zagreba Tomislav Krističević, voditelj Aktivne Hrvatske Ivan Antunović i brojni drugi.

 

«Čitavu svoju karijeru surađujem s Biotreningom i profesorom Jukićem. Ovu ideju za centar imali smo od početka moje karijere. Želja nam je bila omogućiti jednu dobru priču svim ljudima koji žele ulagati u sebe i trenirati. Ovo je jedan ozbiljan projekt. Iako je ideja trajala jako dugo, tek je sad realizirana. Dugo vremena nismo mogli naći adekvatan prostor. Moj prijatelj Nikica Jelavić koji trenutno igra u Kini, kako živi ovdje, došao je na ideju da iskoristimo ovaj prostor. Sretni smo da će se od danas ovdje kvalitetno raditi. Ova cjelina je jedinstvena, izgleda jako dobro i nadam se da će se ljudi koji će ovdje trenirati i raditi osjećati dobro!» – izjavio je Ivica Olić.

U čak 1800 m2 modernog prostora u Maksimirskoj 8, Kvaternik Plaza, uz dio za vježbanje smjestila se i Poliklinika koja okuplja vodeće hrvatske stručnjake. Nutrilife dijagnostički centar na čelu s Ivanom Barišić predstavlja novo doba nutricionizma u Hrvatskoj te zajedno s Biotrening centrom pomiče granice nutricionizma. Suradnja s Poliklinikom Optical Express je u Centar donijela revolucionarnu Senpatec tehnologiju koja se koristi za testiranje, analizu i treniranje senzorno – motornih vještina. Visoku kvalitetu usluge jamče i stručnjaci na čelu sa specijalistom medicine rada, savjetnikom Predsjednice za zdravstvo i sport Tomislavom Madžarom te doktorima Borisom Nemecom i Tomislavom Vlahovićem. Veliko zanimanje javnosti zasigurno će izazvati i dio tima iz Mentalnog treninga na čelu s psiholozima Anom Kotzmuth i Igorom Čerenšekom. Poliklinikom su oduševljeni i strateški partneri projekta iz Specijalne bolnice Sveta Katarina – Jadranka i Dragan Primorac.

Novi centar s najmodernijim sadržajima, od kojih su neki po prvi puta u Hrvatskoj, otvoren je svakodnevno od 7 do 22 sata. Tim od dvadeset stručnjaka svakodnevno će osobnim pristupom brigu za vlastito tijelo i zdravlje podići na jednu novu razinu

CATEGORIES
Share This