LIONS KLUB LENUCI : Humanitarna modna revija Ivice Skoke za oboljelu djecu od malignih bolesti

LIONS KLUB LENUCI : Humanitarna modna revija Ivice Skoke za oboljelu djecu od malignih bolesti

Zagrebački LIONS klub Lenuci s prvim jesenskim danima u humanoj je misiji za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima. Modni dizajner Ivica Skoko sa svojim timom odazvao se pozivu i zajedno sa ženama iz Lenucija najavljuje jedinstvenu modnu reviju koja će zasigurno biti prožeta snažnim emocijama i podsjetiti nas na to koliko smo zapravo svi ranjivi i koliko trebamo brinuti jedni za druge.

«Svake godine LIONSI se fokusiraju na nekoliko područja u kojima organiziramo razne akcije i nastojimo pomoći onima kojima je najpotrebnije. Ove ćemo jeseni pomagati djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima okupljenima u Udruzi Ljubav na djelu. Ovom prilikom pozivam sve ljude velikog srca da nas podrže i da zajedno prikupimo sredstva koja će ovim mališanima olakšati tešku svakodnevicu i životnu borbu!» – izjavila je predsjednica LIONS kluba Lenuci Renata Gubić

Donatorska modna revija večernjih i koktel haljina Ivice Skoke i cipela Hogl održat će se u ponedjeljak, 25. rujna u 19 sati na atraktivnoj lokaciji Lateral Roof Top bara smještenog u novom neboderu u Strojarskoj ulici 20 u Zagrebu. Ova lokacija, smještena je na 26. katu iznad zemlje tik ispod zagrebačkog neba te pruža predivan pogled na grad koji se u večernjim satima sprema na počinak. Kako bi upravo ovaj trenutak djeci oboljeloj od malignih bolesti bio što ugodniji, LC Lenuci vjeruje kako će prikupiti sredstva dostatna za obnovu dijela prostorija u kojima su zajedno s obiteljima smješteni u Zagrebu. Reviju će nositi same članice LIONS kluba Lenuci uz podršku brojnih dama iz hrvatskog društvenog života poput Olje Vori, Tončice Čeljuske, Ljiljane Vinković, te brojnih dama s političke scene i mnogih drugih.

Ulaznice za ovu posebnu modnu reviju mogu se rezervirati putem uplate donacije od 150 kuna na IBAN: HR2324840081135032340 ili na ulazu na samu reviju.

 

CATEGORIES
Share This