Slatkim hat-trickom do Barcelone

Slatkim hat-trickom do Barcelone

Zagrizi Snickers, snimi video i upoznaj najvećeg nogometaša svih vremena!

Ako znate koji je nogometaš osvojio tri svjetska prvenstva, u karijeri postigao 1281 gol, proglašen nacionalnim blagom i nosi službenu titulu najboljeg nogometaša 20. stoljeća, onda ste spremni upoznati upravo njega –najvećeg nogometaša svih vremena.

Upravo je to „slatka“ nagrada koja se može osvojiti u Snickersovom nagradnom natječaju „Zaigraj kao Pelé“, a koja najspretnijeg dobitnika može poslati ravno pred vrata legendarnom brazilskom virtuozu.

Dvadeset i pet prijavljenih natjecatelja s najvećim brojem glasova ulazi u uži izbor za glavnu nagradu,a konačnogpobjednika bira stručni žiri od tri člana među kojima je i „trener svih trenera“, legendarni Miroslav Ćiro Blažević, koji je svim natjecateljima poručio: „Nemojte reći da vas nisam pozvao i da niste imali priliku. Igraj nogomet, izvedi trikove i imat ćeš priliku upoznati nogometnu legendu Peléa. Sine, to se događa samo jednom u životu.“

Sve što je potrebno napraviti jest pronaći sličicu s Peléovim trikom u Snickers čokoladici, snimiti kratak video pokazujući isti taj trik te se prijaviti nainternetskoj stranici www.snickers.com.hr,gdje se mogu pronaći detaljne upute o pravilima natječaja. Prijaviti se možete sve do 2. srpnja kako biste ušli u borbu za glavnu, „najslađu“ nagradu –putovanje u Barcelonu na trening s Peléom. Nagradni natječaj traje sedam tjedana, a u svakom tjednu dodjeljuje se po jedna tjedna nagrada – PlayStation4 Fifa 2017.

Na sudjelovanje u nagradnom natječaju pozvani su svi, a posebno polaznici nogometnih škola. Sudjelovanje je jednostavno, a više informacija i pravilima natječaja pogledajte na www.snickers.com.hr.

CATEGORIES
Share This