Rukometaši Zagreba u posjetu Muzeju grada Zagreba

Rukometaši Zagreba u posjetu Muzeju grada Zagreba

Rukometaši Croatia osiguranje Zagreba u četvrtak 20. ožujka posjetili su Muzej grada Zagreba gdje su im uručene počasne godišnje ulaznice. Predvođeni trenerom Borisom Dvoršekom igrači i stručni stožer rukometnog kluba Croatia osiguranje Zagreb obišli su stalni postav Muzeja grada Zagreba uz stručnu pratnju kustosice muzeja Vesne Vukelić.

Nakon obilaska stalnog postava delegaciju rukometnog kluba Croatia osiguranje Zagreb primio je ravnatelj Muzeja grada Zagreba Vinko Ivić koji je istaknuo kako su rukometni klub Croatia osiguranje Zagreb i Muzej grada Zagreba dostojni predstavnici Hrvatske u Europi.

– Premda djelujemo u različitim sferama zadovoljstvo mi je pozdraviti i ugostiti jedan od najuspješnijih sportskih kolektiva u Hrvatskoj. Ono što je rukometni klub Croatia osiguranje Zagreb u Hrvatskoj, regiji i Europi, to je isto Muzej grada Zagreba na svom polju. Drago mi je da ste našli vremena da nam dođete u posjet i iskreno se nadam da ćete se uskoro vratiti u pratnji svojih najbližih kako bi i s njima podijelili ovu kulturnu baštinu Grada Zagreba – kazao je na primanju ravnatelj Muzeja grada Zagreba Vinko Ivić.

– Pozdravljam gospodina ravnatelja i sve djelatnike Muzeja grada Zagreba koji su nas jako lijepo ugostili. Zahvaljujemo vam se na pozivu i na godišnjim ulaznicama i siguran sam da će  mnogi od nas uskoro opet doći ovdje sa svojim obiteljima. Velika hvala i kustosici Vesni Vukelić koja nas je provela kroz stalni postav muzeja i od koje smo danas mnogo toga naučili. Iskoristio bih priliku da se zahvalim i našoj navijačkoj skupini Bijeli lavovi koji su i danas ovdje s nama i da ih pozovem da nas nastave bodriti u što većem broju u utakmicama koje slijede. Hvala vam što se uz nas i kada pobjeđujemo i kada gubimo. Od srca vam želim sve najbolje i da se opet vidimo nagodinu u Ligi prvaka gdje ćemo, siguran sam, ostvariti puno bolji rezultat – poručio je trener rukometnog kluba Croatia osiguranje Zagreb Boris Dvoršek.

Rukometaši Croatia osiguranje Zagreba u subotu, 22. ožujka putuju za Poreč gdje će do srijede odraditi mini pripreme uoči nastavka sezone i Final Four turnira SEHA Gazprom South Stream lige koji se održava u Novom Sadu od 11. do 13. travnja.

CATEGORIES
Share This