Vrijeme je za promjene – Lesnina Jankomir ima ideju!

Vrijeme je za promjene – Lesnina Jankomir ima ideju!

Ove  subote 22.03.2014. kupce očekuje kreativni pothvat – budi u korak s trendovima, ukrasi svoju pisanicu i osvoji vrijednu nagradu.

U Lesnini Jankomir,  inače i „najvećoj Lesnini na svijetu“ usporedno s dolaskom proljeća pripremljen je niz kreativnih i inovativnih vikend događanja, čime Lesnina postaje idealno mjesto za potpuni obiteljski provod.

U subotu 22.03.2014. odgovaramo i dajemo savjete kako „osvježiti“ dom ili okućnicu i kako ukrasiti pisanice

Stiže nam proljeće, sve se oko nas budi i mijenja. S toplijim vremenom i suncem želimo napraviti neke promjene oko sebe, ali i u sebi. Promijeniti frizuru, vratiti vitku liniju, nabaciti trendyoutfit, osvježiti dom novim detaljima, pretvoriti vrt ili balkon u mirisnu oazu, naučiti neku novu vještinu ili saznati nešto što do sada nismo znali.

Lesnina XXXL Jankomir u subotu 22.03.2014. od 11 do 17 sati ispunit će vam dvije želje – dati savjet kako da uljepšate i osvježite svoj dom ili okućnicu i pokazati kako ukrasiti pisanice i napravite prigodan uskrsni detalj koji će dati poseban „štih“ blagdanskom stolu.

U proljetnom ruhu u Lesnini Jankomir ove će vas subote dočekati poznata nasmiješena lica s malih ekrana Marijana Batinić, Petra Nižetić, ali i prigodni bijeli zec koji će uveseljavati najmlađe posjetitelje. Domaćice ovog kreativnog i maštovitog Lesnininog događanja za cijelu obitelj odat će vam tajne kako blagdanski stol može izgledati efektno i posebno samo s par detalje i upoznati sa svim zamislivim tehnikama ukrašavanja pisanica. Spretne ruke i najmaštovitije okićene pisanica bit će nagrađene posebnim poklonima.

Ali to nije sve… za još potpuniji doživljaj, Lesnina će bogato nagraditi svakog svog kupca na svaki puni sat (od 12h do 17h) . Onim najsretnijima Marijana i Petra će na svaki puni sat pruži od 12h do 17h šansu da nađu skrivenu pisanicu i odgovore na pitanje i na taj način osvoje  poklon bon u iznosu od 100kn, 200kn ili 300kn.

Svim posjetiteljima bit će na raspolaganju i posebna ponuda i akcijske cijene, rasprodajni asortiman po svim odjelima čak i do 50%

Uskrsni zeko, Marijana i Petra svakog će vikenda, zaključno sa 13.04.2014., unositi posebno ozračje u prostor Lesnine na Jankomiru i svim kupcima, mališanima i njihovim roditeljima priređivati zanimljiva i zabavna događanja kao i posebna prigodna iznenađenja i poklone.

Vrijednosne novčane nagrade, neponovljivi popusti na kupnju, Lesninini proizvodi za uređenje i opremanje interijera, samo su dio nezaboravne priče koju Lesnina Jankomir priprema za nadolazeće vikende…

Dođite, sudjelujte u radionicama ukrašavanja pisanica i osvajanju bogatih nagrada…

Jer u Lesnini se uvijek isplati!

CATEGORIES
Share This