Kraljeva sluškinja otvara Gumbekove dane!

Kraljeva sluškinja otvara Gumbekove dane!

Predstava Kraljeva sluškinja, prvijenac novog zagrebačkog teatra za mlade Barakuda 2012 dobila je čast otvoriti renomirani festival Gumbekovi dani, koji počinje ovog četvrtka, 20.03. u Histrionskom domu.

Barakuda 2012, kao glazbeno-scenski teatar, kojim su mladi konačno dobili živi, angažirani teatar kakav zaslužuju, svojoj publici želi donijeti dašak Broadwaya, pjesmu, ples i predstave iz pera renomiranih redatelja. Kraljeva sluškinja, predstava Borisa Kovačevića, nezaobilaznog autora djela za mladu publiku, premijerno je izvedena u rujnu prošle godine i odmah je naišla na odobravanje i oduševljenje zbog jedinstvenog novog koncepta koji donosi na kazališne daske.

U ovoj ljubavnoj priči, smještenoj u doba nastanka zavodljivog i vedrog rock’n’rolla, glume, plešu i pjevaju Petar Atanasoski, Petar Cvirn, Nina Benović i Sanja Sumrak Radoš uz pratnju zagrebačkog retro-pop benda Bang Bang i Vlatka Panića.

 

Predstava pitkog sadržaja, uvjerljiva gluma, stalna glazbena pratnja živog orkestra koji je uz zvučnu i vizualna kulisa cijele predstave… Sve su to razlozi zbog kojih je ova kazališna predstava zaista odlična za ulazak mladih u svijet kazališta, a i onima iskusnijima iskustvo lakoće i smijeha sigurno nije naodmet.”

Ovako su Kraljevu sluškinju, predstavu novog teatra Barakuda 2012 pohvalili učenici jedne osnovne škole. No, bili vi kinderi, mlade frajlice, lepe gospe, dragi gosponi ili fuliri, svatko od vas može pronaći nešto za sebe u ovoj predstavi za sve generacije.

Zaplivajte s Barakudom u ritmu ’50-ih već ovog četvrtka, 20.03. u 20 sati u Histrionskom domu na otvorenju Gumbekovih dana!

 

 

CATEGORIES
Share This