Započela prodaja karata za klapu Cambi u Zagrebu, 28.3.2014., 20h, DOM SPORTOVA

Započela prodaja karata za klapu Cambi u Zagrebu, 28.3.2014., 20h, DOM SPORTOVA

Prošle su tri godine od zadnjeg velikog koncerta klape Cambi iz Kaštel Kambelovca u Zagrebu, kada su održali dva koncerta u Hypo Centru, u međuvremenu su dobili tri Porina, izdali novi album „Od zipke do križa“, bili na američko- kanadskoj turneji i postali apsolutni pobjednici šibenske šansone sa pjesmom „Oprosti mi jube“!

Specifičan tenor Eduarda Šegote koji plijeni svojim iznimnim glasom nevjerojatne jačine postao je zaštitni znak klape, uz njihov senzibilan način interpretacije iskonskog klapskog pjevanja. Poznati su i izvan Hrvatske gdje često gostuju, a u najljepšem sjećanju im je prošlogodišnja američko- kanadska turneja u prestižnim koncertnim dvoranama New Yorka, Chicaga, Toronta itd. i slavljenički koncert održan 2011. na prepunom Poljudu povodom 25. rođendana klape koji je bio prvi samostalni koncert jedne klape na nogometnom stadionu.

Zagrebačkoj publici će dati najbolje od sebe pjevajući stare i nove hitove sa zadnjeg albuma „Od zipke do križa“ -„Kriva karta“, „Ne more mi bit“, „Sad kada došla si“, „Oprosti mi jube“ i zadnji singl koji se zavrtio radio postajama „Neprolazna“!

Scardona će kao organizator koncerta na svojoj web stranici osigurati najbolje ulaznice i pogodnosti na www.scardona.hr gdje predrezervacije karata krenule su 19.02, a u redovnoj prodaji će se naći od četvrtka, 20.02.!

CATEGORIES
Share This