FOTO: Yamamay kolekcija za proljeće/ ljeto 2014.

FOTO: Yamamay kolekcija za proljeće/ ljeto 2014.

“Uživajte u svakom danu kao da je proljeće”,

 riječi su koje najbolje opisuju opušten i sanjarski ugođaj nove Yamamay kolekcije za proljeće 2014., kao i kampanje snimljene u veličanstvenom hotelu Villa La Vedetta u Firenci. U modernoj verziji rajskog vrta, poznati Yamamay model, Marica Pellegrinelli, savršeno dočarava ženstvenost i sofisticiran duh novih proljetnih linija.

 Svjetski poznati fotograf Signe Vilstrup snimio je ovaj talijanski supermodel u elegantnim i šik pozama; prezentirajući mnogobrojne stilove grudnjaka i pripadajućih dodataka te romantičnih komada u klasičnim tamnim nijansama i svijetlim bojama.

Još jedna zvijezda Yamamay kolekcije za proljeće/ ljeto je španjolski model i glumica Barbara Rodiles koja predstavlja homewear liniju. Haljine su klasične, ali i besprijekorno glamurozne, a uz pleteninu za sve prilike, kardigani različitih duljina namijenjeni su za kombiniranje stajicama koje se ističu originalnim printovima te upotpunjuju bogatu ponudu branda.

 Kolekcija sadrži ponešto za svaku dob i ukus, a novom kolekcijom domira prepoznatljiv i tipični bajkovit ugođaj Italije.

CATEGORIES
Share This