PSIHOMODO POP: Skriveni koncert za najvjernije fanove iz regije!

PSIHOMODO POP: Skriveni koncert za najvjernije fanove iz regije!

Dečki iz Psihomodo Popa odlučili su ispuniti san svakog pravog fana – napravit će skriveni koncert za sto pedeset izabranih na kojem će premijerno odsvirati novi album, potpisati i podijeliti svakom novi album (koji još neće biti u prodaji) i sa svima se kvalitetno podružiti.

Razlog za ovakvu neobičnu proslavu niz je okruglih obljetnica koje bend slavi ove godine: deseti studijski album pod nazivom ČIRIBU ČIRIBA u izdanju Dallas Recordsa, trideset godina benda i pedeseti rođendan Davora Gobca. Da je samo jedna od obljetnica u pitanju, dečki bi se potrudili da naprave nešto senzacionalno, a ovako nisu mogli nego dati sve od sebe.

– Da mi je netko kao klincu ponudio da odem na koncert Ramonesa na kojem će svirati samo za mene novi album i da će se družiti sa mnom kao da smo prijatelji, dao bih mu lijevi bubreg i desno… znate već kaj. Slavimo sve nešt okruglo ove godine pa smo se odlučili i napraviti gig za fanove iz cijele regije. A pritom nam nitko ne treba dat nikakvi organ. Iako u mojim godinama bi već i mogel si nać nekaj rezervno…,- objasnio je motive ovog skrivenog koncerta Davor Gobac.

Psihimodo Pop će tako postati prvi bend s ovih prostora koji će napraviti skriveni koncert, za koji se neće moću nigdje kupiti karte, za 150 najvjernijih fanova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije. Odabrane će birati najslušanije radio stanice u regiji – Antena Zagreb (HR), Antena Sarajevo i RSG (BiH), Naxi radio (SRB).

Na koncertu će izvesti pjesme s novog albuma, s kojeg su do sada izašla dva singla, a aktualni Donna već jedanaest tjedana drži prvu poziciju na listi singlova u Hrvatskoj. Hoće li i koliko svirati stare stvari ovisi isključivo o dečkima, ali i o publici, koja će, kao i svi ostali imati prilike poslušati Psihomodo i na ‘pravom’ koncertu u zagrebačkom Domu sportova 11. travnja.

– Kada ste na sceni trideset godina i cijelo to vrijeme ste okruženi ljudima koji vas vole i cijene vaš rad, jednostavno im morate dati nešto više. Velike svjetske zvijezde su znale na ovaj način promovirati nove albume, pa smo odlučili i mi biti prvi u regiji koji će to napraviti na ovaj način. Zašto regije? Zato što nas stvarno vole svugdje. Znate li da su nam na Fejsu prigovarali kad bi im se obraćali s poštovana nacijo, jer ih ima svih nacija, vjera i oblika. Da ne bude zabune, pod nacijom mi mislimo na Psihomodo Pop naciju,- dodao je Tigran Kalebota.

Svi detalji o načinu na koji će fanovi moći dobiti poziv za ovaj koncert moći će se saznati u eteru spomenutih radio stanica.

CATEGORIES
Share This