S Nolom sutra rastjerajte oblake na Cvjetnom

S Nolom sutra rastjerajte oblake na Cvjetnom

Ususret Zagrebačkom festivalu Nola svira na Cvjetnom trgu.

-Malom svirkom na Cvjetnom trgu namjera nam je rastjerati oblake ako ih bude i razgibati one najhrabrije među publikom. Pjesma „Nikad“ s kojom nastupamo idući tjedan na Zagrebačkom festivalu stvorena je da širi pozitivnu energiju i nadamo se da ćemo je uspjeti prenijeti!- poručuju članovi Nole

Do 61. Zagrebačkog festivala ostalo je nešto manje od tjedan dana! Iduću subotu, točnije 18. siječnja u Velikoj dvorani Hypo centra s izravnim prijenosom na HTV2 u 20h, 18 izvođača predstavit će uživo svoje pjesme.

Zagrebačkoj publici predstavit će se i grupa Nola s pjesmom „Nikad“ za koju je glazbu i tekst napisao Marijan Jelenić. Ovaj glazbeni antidepresiv kako su je nazvali u Noli, predstavit će zagrebačkoj publici u subotu ujutro na Cvjetnom trgu. Iako je svirka zamišljena isključivo kao uvertira u Zagrebački festival s direktnim javljanjem u emisiju Subotom ujutro, Nola će odsvirati i neke svoje najveće hitove poput „Dio tebe“. Već dvadeset godina, svojim pjesmama uspješno liječe srca i duše i podsjećaju zašto je glazba jedna od onih stvari u životu kojima najčešće „bježimo“.

Osim grupe Nola, publici u Hypo centru predstavit će se među ostalima grupa Colonia s pjesmom „Tvrđava“ i Mario Huljev s pjesmom „Budi tu“ koji se ovaj tjedan nalaze na IGH Služenoj top ljestvici najvrćenijih singlova u Hrvatskoj.

 

CATEGORIES
Share This